Nieuws

20 augustus

2020: ons jubileumjaar. Wat een feestjaar had moeten worden, is veranderd in een vreemd, onwerkelijk en soms moeilijk jaar. In september hadden wij graag een weekend lang feest gevierd met onze al onze buurtleden. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om hier het feest van te maken dat wij voor ogen hadden. We kijken daarom vooruit naar 2021 en hopen dat wij ons jubileum dan alsnog groots kunnen vieren. Want 51 jaar is ook een absolute mijlpaal. Doe voorzichtig, zorg goed voor elkaar en wij hopen jullie snel allemaal weer te kunnen zien bij één van onze activiteiten.

 

 

25 april 2020

Gezien alle ontwikkelingen rondom het Corona-virus, zijn wij helaas genoodzaakt om de komende activiteiten te annuleren. De gezondheid van onze buurtleden gaat voor.

Dit betekent dat de tieneractiviteit bij Outdoor Laarbeek en het uitje naar Hoeve Strobol niet doorgaan.

Helaas kunnen de Laarbeekse Wandeltochten dit jaar ook niet doorgaan.

Wij houden onze buurtleden op de hoogte van de komende activiteiten. 

 

11 april 2020

Helaas hebben wij moeten besluiten de Paasbrunch voor dit jaar te annuleren.

In plaats daarvan zullen wij onze buurtleden deze week nog bezoeken met een kleine attentie.

Ook het winkeluitje moet helaas worden geannuleerd.

 

28 maart 2020

Ook in onze buurt zijn de maatregelen rondom het Corona-virus goed merkbaar. We hopen dat al onze buurtleden de maatregelen van het RIVM goed opvolgen. Zo kunnen we hopelijk snel weer gaan genieten de activiteiten in ons jubileumjaar. Tot die tijd willen wij iedereen vragen een beetje op elkaar te letten en er te zijn voor elkaar.
Afgelopen week is een initiatief gestart voor kinderen. Zet een beer voor het raam, zodat kinderen op berenjacht kunnen tijdens de Corona crisis. Kunnen onze buurtkinderen ook bij jullie een beer vinden?
Naast dit initiatief, willen wij iedereen vragen vooral ook te letten op de ouderen in onze buurt. Zorg voor elkaar en blijf gezond!